Директором нововолинської шахти-довгобуду стане донеччанин: колишній очільник звільнився, бо зневірився у майбутньому підприємства

1
3089

Працівники Нововолинської шахти №10 очікують нового керівника. Тепер вже колишній директор вугільного підприємства Григорій Бар під час свого візиту до Міненерговугілля написав заяву на звільнення. Головна причина – це відсутність фінансування гірничого довгобуду та будь-яких перспектив подальшого будівництва та навіть утримання підприємства. У бюджеті на 2020 рік видатків на Нововолинську шахту №10 не передбачено взагалі.

Нагадаємо, Григорій Бар очолював десяту шахту від березня 2018-го, до того він був директором ДП “Шахта №1 “Нововолинська”.

Вже сьогодні замовник будівництва та працівники підприємства повинні зустрітися із новим директором, донеччанином Олександром Стойловським, який раніше очолював шахту «Капітальну» ДП «Мирноградвугілля». Як розповів голова первинної профспілки шахти № 10 «Нововолинська» Роман Юзефович, відповідних наказів на підприємстві поки що ніхто не бачив, однак, цілком ймовірно, що новий директор прибуде до Нововолинська із усіма необхідними документами та із дня на день приступить до виконання обов’язків директора.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here